PRIJS INFORMATIE

Iedere bruidstaart is uniek en volledig door Mariëlle handgemaakt. De prijs van de bruidstaart is dan ook afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere het aantal personen, de gewenste decoratie, het taartontwerp en de gekozen vulling. 

 

Mariëlle maakt bruidstaarten vanaf 25 personen. Een kleinere (aansnijd)taart in combinatie met eenpersoonstaartjes, cupcakes, cakepops, macarons of een gehele sweettable is ook mogelijk.

 

Bruidstaart vanaf 5,00 per persoon

De vanaf prijs is inclusief twee lagen vulling naar keuze. Voor andere vullingen, gebruik van fruit, stukjes chocolade/caramel kan een meerprijs gelden.

Meer informatie over de verschillende vulling mogelijkheden vind je onder het tabblad vullingen.

Wanneer jullie interesse hebben in een bruidstaart en definitief akkoord gaan met de offerte dan ontvang ik jullie heel graag voor een (gratis) proeverij.

 

Bezorgen

De bruidstaarten worden altijd bezorgd, Mariëlle's Bakery neemt zelf contact op met de locatie. Zij zorgt ervoor dat de bruidstaart tijdig afgeleverd en zo nodig neergezet wordt. 

Binnen een straal van 5 km van het vestigingsadres van Mariëlle's Bakery zijn de bezorgkosten gratis. Alles daarbuiten bedragen de bezorgkosten € 0,19 per gereden kilometer met een minimum van € 10,-.