Recepten · 09. oktober 2020
Het is weer herfst! En dat is te merken ook deze week. Juist op zulke herfstdagen sta ik het liefst in de keuken te bakken. Bij het bakken maak ik graag gebruik van seizoen producten. Een typisch herfst product is natuurlijk de pompoen. Waar ik bij pompoen voorheen vooral dacht aan pompoensoep komt nu de pompoenmuffin het eerste in mij op. Een heerlijke muffin met een volle smaak. Perfect om tijdens die regenachtige dagen van te genieten onder een kleedje op de bank.

Basisrecepten · 05. mei 2019
Beheers je het maken van deze botercrème, dan kom je echt al een heel eind met het maken van mooie taarten! Deze botercrème smaakt helemaal niet naar boter en dat maakt de crème zeer geschikt voor vele toepassingen. Ik gebruik dit recept voor bijna alle taarten en toeven op cupcakes. En wil je net zo’n verjaardagstaart als op de foto hiernaast maken? Dan is ook dit recept hetgeen wat je nodig hebt.

Basisrecepten · 04. mei 2019
Banketbakkersroom is op vele manieren te gebruiken. In het welbekende puddingbroodje, maar ook in de tompouce, fruitschelpen of in de Berliner bol. Ik gebruik het zelf als basis voor botercrème en Zwitserse Room.

Recepten · 04. mei 2019
Vorig jaar hebben een aantal van mijn klanten hun moeder verrast met dit lieve Moederdagtaartje. En dit jaar kun jij dit taartje helemaal zelf maken!

Recepten · 21. november 2018
De Caramelita is een goddelijke crunchie karamel-chocoladetaart. Een heerlijke krokante bodem gemaakt van havermout, roomboter, bloem en suiker met daarop een romige vulling van caramelfudge en stukjes witte- en pure chocolade en bovenop weer die krokante havermoutlaag. Deze lekkernij gaat gegarandeerd op tot de laatste kruimel.