Basisrecepten · 05. mei 2019
Beheers je het maken van deze botercrème, dan kom je echt al een heel eind met het maken van mooie taarten! Deze botercrème smaakt helemaal niet naar boter en dat maakt de crème zeer geschikt voor vele toepassingen. Ik gebruik dit recept voor bijna alle taarten en toeven op cupcakes. En wil je net zo’n verjaardagstaart als op de foto hiernaast maken? Dan is ook dit recept hetgeen wat je nodig hebt.

Basisrecepten · 04. mei 2019
Banketbakkersroom is op vele manieren te gebruiken. In het welbekende puddingbroodje, maar ook in de tompouce, fruitschelpen of in de Berliner bol. Ik gebruik het zelf als basis voor botercrème en Zwitserse Room.

Recepten · 04. mei 2019
Vorig jaar hebben een aantal van mijn klanten hun moeder verrast met dit lieve Moederdagtaartje. En dit jaar kun jij dit taartje helemaal zelf maken!

Recepten · 21. november 2018
De Caramelita is een goddelijke crunchie karamel-chocoladetaart. Een heerlijke krokante bodem gemaakt van havermout, roomboter, bloem en suiker met daarop een romige vulling van caramelfudge en stukjes witte- en pure chocolade en bovenop weer die krokante havermoutlaag. Deze lekkernij gaat gegarandeerd op tot de laatste kruimel.